Menu
Check beschikbaarheid

Over Simpelveld

Geniet u tijdens uw vakantie graag van de goede dingen in het leven?

Maar wilt u wel verzekerd zijn van een comfortabele thuisbasis met volop privacy? Waar u kunt rekenen op een persoonlijk onthaal en de echte Limburgse gastvrijheid? Dan nodigt Bungalowpark Simpelveld u graag uit voor een ontspannen vakantie met de hele familie!

Heerlijk ontwaken met het gezang van vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Bungalowpark Simpelveld ligt middenin het hartje van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Bekend om haar natuurschoon, het glooiende landschap en geliefd om de Bourgondische gastvrijheid van de bewoners.

 

Bungalowpark Simpelveld belooft u een actieve vakantie voor de hele familie. Het park en de directe omgeving hebben dan ook voor alle generaties iets moois in petto. Volop sport- en spelactiviteiten voor de kids, wandelroutes door de prachtige natuur en talloze fietsroutes waaronder Europa’s langste mountainbike parcours.

Maar missschien kiest u liever voor een dagje cultuur opsnuiven of winkelen in historische steden als Maastricht, Luik of Aken. Alle ingrediënten voor een afwisselende vakantie zijn binnen handbereik. Heerlijk nietsdoen kan natuurlijk ook, maar dat zal niet meevallen als er zoveel te genieten valt!

Button

Impressie

Plattegrond

Zoek & Boek

Download de app