Wilt u er lekker een dagje op uit? In de regio van Groenpark Simpelveld is genoeg leuks te beleven! Van rodelen, tot lasergamen tot het maken van een mooie vaartocht.

Steinerbos

Steinerbos

Steinerbos is een begrip in Limburg. U kunt hier het speelbos verkennen, zwemmen in een overdekt zwembad en heerlijk eten in de brasserie. De dag vliegt voorbij!

Mondo Verde (wereldtuinen)

Mondo Verde (wereldtuinen)

Familiepark Mondo Verde is een uniek park in Landgraaf met diverse thema's. U vindt hier o.a. dieren, spannende attracties en mooie wereldtuinen. Er valt hier genoeg te beleven!

GaiaZOO

GaiaZOO

GaiaZOO is door de ANWB al meedere malen verkozen tot 'Leukste Uitje van Nederland'. Maak een wereldreis in één dag en bewonder vele bijzondere diersoorten.

A GoGo

A GoGo

A GoGo ligt op de spannendste heuveltop van Limburg. Zo kunt u hier o.a. rodelen, adventure-golfen, tokkelen en lasergamen. Superleuk voor een dagje uit.

Lasergame Kerkrade

Lasergame Kerkrade

Ga de strijd met elkaar aan in de ‘industriële’ Arena van 450 m². Welk team schakelt de meeste tegenstanders uit? Op de uitrusting worden de scores ook live bijgehouden.

Sprookjesbos Valkenburg

Sprookjesbos Valkenburg

Laat u betoveren in het magische Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kinderen van 1 t/m 12 jaar hebben de tijd van hun leven in dit authentieke speelparadijs.

Discovery Center Continium

Discovery Center Continium

Het Discovery Center Continium in Kerkrade is volledige gericht op kinderen. Zij kunnen hier de meest spannende mysteries ontrafelen en alles leren over wetenschap en techniek!