Menu
Check beschikbaarheid

Uitjes

Wilt u er lekker een dagje op uit? In de regio van Groenpark Simpelveld is genoeg leuks te beleven! Van rodelen, tot lasergamen tot het maken van een mooie vaartocht.

Omgeving overzicht

Mondo Verde (wereldtuinen)

Familiepark Mondo Verde is een uniek park in Landgraaf met diverse thema's. U vindt hier o.a. dieren, spannende attracties en mooie wereldtuinen. Er valt hier genoeg te beleven!

Bezoek website

GaiaZOO

GaiaZOO is door de ANWB al meedere malen verkozen tot 'Leukste Uitje van Nederland'. Maak een wereldreis in één dag en bewonder vele bijzondere diersoorten.

Bezoek website

A GoGo

A GoGo ligt op de spannendste heuveltop van Limburg. Zo kunt u hier o.a. rodelen, adventure-golfen, tokkelen en lasergamen. Superleuk voor een dagje uit.

Bezoek website

Lasergame Kerkrade

Ga de strijd met elkaar aan in de ‘industriële’ Arena van 450 m². Welk team schakelt de meeste tegenstanders uit? Op de uitrusting worden de scores ook live bijgehouden.

Bezoek website

Steinerbos

Steinerbos is een begrip in Limburg. U kunt hier het speelbos verkennen, zwemmen in een overdekt zwembad en heerlijk eten in de brasserie. De dag vliegt voorbij!

Bezoek website

Sprookjesbos Valkenburg

Laat u betoveren in het magische Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kinderen van 1 t/m 12 jaar hebben de tijd van hun leven in dit authentieke speelparadijs.

Bezoek website

Discovery Center Continium

Het Discovery Center Continium in Kerkrade is volledige gericht op kinderen. Zij kunnen hier de meest spannende mysteries ontrafelen en alles leren over wetenschap en techniek!

Bezoek website

Impressie

Plattegrond

Zoek & Boek

Download de app