Menu
Check beschikbaarheid

Frisse neus korting

Een stukje buitenland binnen de landsgrenzen ...

In het mooie Limburgse heuvelland kan (en mag) u recreëren. Kom genieten, met de zachte Limburgse G .., van rust, ruimte en de prachtige natuur. Trek uw wandelschoenen aan of pak de fiets en dwaal door de glooiende heuvels, ontdek de kleine dorpjes en geniet van de groene vergezichten.

  • Wandel; vanaf het park hebben we diverse wandelroutes. Vraag aan de receptie onze wandelkaarten, download routes op route.nl of beleef de avonturen van Lotje van Zomeren's smartphone route vanaf het park met uw kinderen.
  • Fiets; neem uw eigen fiets of huur een (elektrische) fiets bij het natuurtransferium (www.natrans.nl) direct naast de ingang van het park. Fietsroutes en tips krijgt u bij onze receptie.

Om u even af te leiden van de dagelijkse situatie bieden wij u 15% Voorjaarskorting* op uw verblijf tussen 25 januari en 1 maart. Bel ons voor meer informatie of boek nu direct uw bungalow per telefoon of mail! (*niet i.c.m. andere kortingen of acties)

Natuurlijk ontvangen wij u graag met de gekende Limburgse gastvrijheid op het park. Ons restaurant is echter helaas (voorlopig) gesloten. Wel biedt de driesprong en de andere lokale restaurants afhaalservice .. of verklappen wij u graag het recept van onze oma haar geliefde 'zoervleisj' zodat de heerlijke geur zich snel verspreid in uw bungalow.

Tot snel!

 

Impressie

Plattegrond

Zoek & Boek

Download de app