Menu
Check beschikbaarheid

Gasteninformatie Coronavirus

Laatste update 12 mei 2020

Beste gast, 

We zijn ons zeer bewust van het feit dat we ons allemaal in een bijzondere situatie bevinden met veel onzekerheid. Uiteraard beseffen wij ook dat geplande evenementen (mogelijk) geannuleerd worden en een (vakantie)verblijf op ons mooie park op dit moment minder prioriteit heeft.

Graag laten wij u toch even weten dat wij open zijn en u, met Limburgse gastvrijheid, van harte welkom heten op ons park! Om onze gasten en ons personeel een veilige omgeving te bieden zijn de nodige maatregelen genomen en hanteren wij de richtlijnen van o.a. het RIVM. 

Aangepaste openingstijden park

  1. ma en vrij : 9u – 16u
  2. di t/m don : 9u - 14u
  3. zat : 9u - 13u
  4. zon : 10u – 12u 

Naast de bovenstaande openingstijden zijn wij telefonisch (T. 045 - 544 12 42) en via info@groenparksimpelveld.nl bereikbaar volgens de reguliere openingstijden* en is onze wachtdienst op het park in werking.

  1. ma en vrij : 9u – 18u*
  2. di t/m don : 9u – 17u*
  3. zat : 9u – 16u*
  4. zon : 10u – 14u* 

 

Samen op vakantie ..

Regelmatig krijgen we de vraag of u met meerdere personen in uw bungalow mag verblijven. Tot nader order kan dit onder groepsvorming vallen dus ..

Ja, dat kan indien u in het dagelijkse leven ook één huishouden vormt. Nee, dat kan niet indien deze personen in het dagelijks leven géén huishouden vormen (oftwel onder één dak leven).

Familie uitstappen, vriendengroepen etc. zijn dus helaas nog niet toegestaan in dezelfde bungalow aangezien hier de 1.5 meter afstand niet gehandhaafd kan worden c.q. niet voor iedere persoon eigen sanitaire voorzieningen zijn. Uiteraard kunt u wél verblijven in meerdere bungalows én samen recreëren in het heuvelland (met in acht name van de regels). 

Graag doen wij u een passend voorstel hiervoor. 

 

Frisse neus halen!

Om u even af te leiden van de dagelijkse situatie en te laten genieten van rust, ruimte en (Limburgse) natuur bieden wij u 30% korting* op uw verblijf in Mei en Juni. Bel ons voor meer informatie of boek nu direct met een 'frisse neus' korting uw bungalow per telefoon, mail of online. (* niet i.c.m. andere kortingen of acties)

'FRISSE NEUS KORTING‘

Daarnaast, om de aandacht te richten op een coronavrije toekomst waarin u weer kunt genieten van het glooiende Limburgse landschap, beschikken we tevens over een voordelig aanbod voor toekomstig verblijf. Voor uw steun bedanken wij u met een 'loyaliteitskorting' op uw verblijf.

‘ACTIEBON GENIETEN’

 

Aangepaste COVID-19 voorwaarden

Hierbij willen wij u ook wijzen op onze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden. Naast de reguliere voorwaarden hebben wij een aangepaste COVID-19 regelgeving opgesteld waarbij wij rekenen op uw loyaliteit maar U ook tegemoet komen in deze moeilijke tijd.

‘COVID-19 VOORWAARDEN’

 

We hopen van harte dat met de maatregelen van o.a. overheid en RIVM het virus effectief in toom gehouden kan worden en dat we U snel in goede gezondheid weer op ons park mogen ontvangen. 

Veel sterkte én gezondheid gewenst. Zorg voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Team Groenpark Simpelveld

Impressie

Plattegrond

Zoek & Boek

Download de app