Menu
Check beschikbaarheid

Gasteninformatie Coronavirus

Laatste update 11.01.2022

Beste gast, 

We zijn ons zeer bewust van het feit dat we ons helaas nog steeds in een bijzondere situatie bevinden met veel onzekerheid. Uiteraard beseffen wij ook dat het doorgaan van geplande evenementen nog steeds onzeker is en een (vakantie)verblijf op ons mooie park op dit moment misschien wat minder prioriteit heeft.

Graag laten wij u toch even weten dat wij open zijn en u, met Limburgse gastvrijheid, van harte welkom heten op ons park! Om onze gasten en ons personeel een veilige omgeving te bieden zijn de nodige maatregelen genomen en hanteren wij de richtlijnen van o.a. het RIVM. 

 

Buiten de reguliere openingstijden zijn wij, in geval van calamiteiten op het park, telefonisch (telefoonnummer zie informatiebord receptie) bereikbaar via onze wachtdienst en via info@groenparksimpelveld.nl.

 

Samen op vakantie ..

Regelmatig krijgen we de vraag of u met meerdere personen in uw bungalow mag verblijven. Helaas is het ook voor ons niet altijd even duidelijk maar op dit moment gaan wij uit van de volgende regels .. 

Ja, dat kan indien u in het dagelijkse leven ook één huishouden vormt.

Ja, dat kan met een gezelschap mits in acht name van de 1.5 mtr. afstand waarbij het maximaal aantal toegelaten personen (exclusief kinderen t/m 12 jaar) per bungalow 4 personen is.

  • Let wel! Verblijf is alléén toegestaan als u géén klachten vertoont!
  • Let wel! De meeste bungalows van ons park beschikken slechts over 1 badkamer. 
  • Let wel! Bij het inchecken dient u de namen van alle gasten te laten registreren!

 

Frisse neus halen!

Om u even af te leiden van de dagelijkse situatie en te laten genieten van rust, ruimte en (Limburgse) natuur bieden wij u in de periode tussen 25 januari en 1 maart 15% Voorjaarskorting* op uw verblijf. Bel ons voor meer informatie of boek nu direct met een 'frisse neus' korting uw bungalow per telefoon of mail! (* niet i.c.m. andere kortingen of acties)

'FRISSE NEUS KORTING‘

 

Aangepaste COVID-19 voorwaarden

Hierbij willen wij u ook wijzen op onze wijzigings- en annuleringsvoorwaarden. Naast de reguliere voorwaarden hebben wij een aangepaste COVID-19 regelgeving opgesteld waarbij wij rekenen op uw loyaliteit maar U ook tegemoet komen in deze moeilijke tijd.

‘COVID-19 VOORWAARDEN’

 

We hopen van harte dat met de maatregelen van o.a. overheid en RIVM het virus effectief in toom gehouden kan worden en dat we U snel in goede gezondheid weer op ons park mogen ontvangen. 

Veel sterkte én gezondheid gewenst. Zorg voor elkaar!

Met vriendelijke groet,

Team Groenpark Simpelveld

Impressie

Plattegrond

Zoek & Boek

Download de app